Welke producten zijn onmisbaar in de badkamer? Waar zijn we zó dol op dat we geen dag zonder kunnen? We doeken onze beautygeheimen op en verklappen in aanloop van onze beauty issue waarmee wij onszelf elke dag pamperen in een nieuwe serie Beauty Secrets. Deze week: onze hoofdredacteur Kristina!

Huidtype: ‘Volgens de test met het allernieuwste merk iDDNA zit het wel goed met mijn huid en DNA. Naar aanleiding van een wang swop is er in Zwitserland een heel DNA report voor me gemaakt met een overzicht van wat mijn huid nodig heeft. Op basis daarvan zijn er producten gemaakt. Droogte is mijn grootste probleem en de fijne lijntjes die ik heb (ja, echt! Ik heb ze en ik kom véél moeilijker uit de kreukels dan vijf jaar geleden) zijn droogtelijntjes die – als ik er niks aan zou doen – uiteindelijk verharde rimpels zullen worden. Je leest alles over mijn maandenlange iDDNA avontuur in de komende beauty editie van Talkies (22 juli in de winkels)! Omdat ik rimpels niet erg vind maar er wel verzorgd uit wil zien en graag natuurlijk oud word zit ik goed in het onderhoud! Ik doe niet aan cosmetische chirurgie (angst voor naalden, artsen, klinieken…) maar dus wél aan verzorging. Ready for my secrets? Het zijn er heel wat en mijn onderhoud vergt inzet. Maar he, investeren in jezelf garandeert het allerbeste rendement!’