Marc Lubach is topkapper – én visagist. Hij mag een groot aantal Bekende Nederlanders tot zijn clientele rekenen en heeft zelf ook al heel wat voor de televisie gedaan. Marc is woonachtig in Amsterdam, maar heeft ook een eigen salon in Enschede om zijn klanten in deze regio te kunnen bedienen. Daarnaast is Marc beauty editor en columnist bij Talkies Magazine Nederland.

 

Skin Care

Marc Lubach: “Ik ben in contact gekomen met iDDNA®, aangezien ik altijd op de hoogte wil zijn van nieuwe ontwikkelingen op schoonheidsgebied. Het Zwitserse bedrijf heeft op maat gemaakte huidverzorgingsprogramma’s  op ieders eigen persoonlijke DNA. Dat hebben ze ook voor mij gedaan. Het resultaat zag ik al binnen een aantal weken en ik vind het verbluffend. Mijn huid ziet er geweldig en uitgerust uit en ik voel me fitter dan ooit tevoren. Waar ik ook van kan genieten, is de geavanceerde App met Kunstmatige Intelligentie. Door deze online “huidcoach” krijg ik real time advies over mijn huid en wat ik zou moeten aanpassen aan mijn lifestyle om mijn huid optimaal te verzorgen! Alleen iDDNA® werkt zo vooruitstrevend. Echt een must voor vrouwen én mannen!”

Lees via deze link meer over de gepersonaliseerde Skin Care van iDDNA®.

iddnaproducts