Sinds een paar weken gebruik ik de producten van iDDNA Nederland.

Dit is custom-made huidverzorging die op maat gemaakt is aan de hand van je eigen DNA. Het klinkt ook eigenlijk heel logisch… iedereen is anders en elk DNA is uniek voor die persoon en zegt zoveel over hem/haar. Je DNA zegt o.a. heel veel over je huid, lijf en je gezondheid. iDDNAmaakt dus een persoonlijk huidverzorgings-programma op maat. Fantastisch toch?

Voordat ik begon met het iDDNA programma, werden er eerst wat wangslijmvliescellen afgenomen. Deze wangslijmvliescellen werden vervolgens opgestuurd naar het iDDNA laboratorium in Deerfield Beach, Florida waar het DNA grondig werd onderzocht om zo alles te weten te komen over de basis en de opbouw van mijn huid én over mijn lifestyle. Vervolgens werd de analyse opgestuurd naar Suisse Life Science in Zwitserland en daar is er een zeer uitgebreid rapport gemaakt over mijn huid.

Nadat de onderzoeksresultaten binnen waren, kreeg ik persoonlijk bezoek en werden deze resultaten samen met mij uitgebreid besproken. Een aantal vragen waarop ik antwoord kreeg waren de volgende:

Hoe beschermd is mijn huid tegen vrije radicalen? Vernieuwen mijn cellen zich wel snel genoeg? Hoe is het gesteld met de vochthuishouding en het elasticiteitsniveau van mijn huid? Heb ik al veel zonneschade en is dit nog te herstellen? Heb ik aanleg voor het vroegtijdig vormen van rimpels en collageenafbreuk? Het 30 pagina’s tellende rapport namen we uitgebreid door en ik moet eerlijk zeggen dat ik alle resultaten echt heel interessant vond. Je krijgt echt een compleet inzicht in je aanleg voor bepaalde factoren, je huid en je levensstijl. Het is niet alleen een interessant rapport voor je huid, maar ook voor jezelf.

Door alle resultaten samen te voegen maakt iDDNA een op maat gemaakt huidverzorgings-programma dat alles wat te verbeteren valt, aanpakt. Het 60 dagen durende anti-aging programma bevat ALLEEN de ingrediënten die MIJN huid nodig heeft, in precies de goede samenstelling om optimale verzorging te garanderen. Ook heeft iDDNA een eigen app die je elke dag verteld wanneer je wat moet gebruiken. De onderzoeksresultaten staan ook in je app zodat je altijd alles bij de hand hebt. Ideaal!

fullsizeoutput_746

De behandeling bestaat uit twee dag- en nachtcrèmes (elk voor een maand gebruik) en acht boosters (druppeltjes) die volgens het gepersonaliseerde behandelplan elke ochtend en avond met de crèmes gemengd dienen te worden. Alle ingrediënten hebben een beperkte impact op het milieu en bevatten geen pesticiden, meststoffen, minder water en geen parabenen, SLS, dierlijke ingrediënten en kunstmatige kleuren. De producten worden niet op dieren getest en zijn ook halal-gecertifieerd. Naast de producten uit het op maat gemaakte behandelplan is er ook de mogelijkheid om door te gaan met de zeer hoogwaardige, niet op maat gemaakte, verzorgingsproducten van iDDNA. Alleen de verpakkingen al, luxe dozen met mijn naam erop zijn een lust voor het oog. En echt persoonlijk. Ik hou ervan!

fullsizeoutput_775

fullsizeoutput_77c

IMG_4594

fullsizeoutput_77f

IMG_4625

Ook krijg ik een aantal op maat gemaakte voedingssupplementen die mijn  huid op dit moment echt nodig heeft. Kijk, dat weet je dus normaal niet hè? En ik nu dus wel! Fijn dat iDDNA hier dus precies op inspringt!

Als het behandelplan na 2 maanden voorbij is, krijg ik een evaluatie om te kijken naar de vooruitgang en de toekomst. Samen worden de aandachtspunten voor de volgende twee maanden bekeken en worden de precisiebehandelingen waar eventueel de volgende maanden mee gewerkt kan worden besproken. Belangrijk om te weten is dat de basisbehandeling van de eerste twee maanden zelden voortgezet dient te worden in de vorm zoals die tijdens de eerste maanden gebruikt werd.

Mijn ervaringen met iDDNA zijn tot nu toe echt heel goed. De cremes (extra) maskers en peelings voelen fantastisch aan en worden snel door mijn huid opgenomen. Het voelt niet vet aan en na een paar dagen is mijn huid zo ontzettend zacht! Ik krijg ook steeds meer complimenten dat ik “straal” en om eerlijk te zeggen zie ik het zelf ook wel. Mijn huid is momenteel dolgelukkig. En dat meen ik uit de grond van mijn hart!

Dit soort complimenten zijn natuurlijk altijd leuk om te krijgen, maar ik merk dat ik ze vaker krijg sinds ik de producten van iDDNA gebruik. Dat kan geen toeval zijn…

IMG_4583

fullsizeoutput_75f

fullsizeoutput_760

Ik heb 2 weken geleden al eventjes een korte evaluatie afspraak gehad met Bibi van iDDNA. Ze wilde mijn huid even zien en praten over mijn ervaringen met de producten tot nu toe. Ook Bibi was nu al erg tevreden. Na de basis-behandelingen wordt mijn huid de komende tijd gefinetuned met precisiebehandelingen. Ik ben echt ontzettend blij dat ik iDDNA heb geprobeerd en dat ik deze bijzondere producten de komende tijd nog langer mag gebruiken. Pure luxe is het!

Ben jij op zoek naar het summum van het summum op huidverzorgingsgebied dat jouw huid PRECIES geeft wat JIJ nodig hebt?

Dan ben je bij iDDNA echt op het juiste adres. En ik ben niet de enige fan, geloof me!

Als je vragen hebt mag je mij altijd mailen en ook als je wilt dat ik je in contact breng met iDDNA Nederland. (info@stylemyday.nl)

Voor meer informatie kun je natuurlijk ook altijd nog een kijkje nemen op de website van iDDNA!

fullsizeoutput_767